Tempahan Online Di sini..

Biskut dan kerepek 2012

Salam Sejahtera


Jika anda pengunjung baru di blog ini..

Adakah anda sedang mencari biskut raya, kek lapis indonesia, kerepek atau rempah soto atau mee bandung??

semuanya kami jual di sini..

Antara biskut yang famous ialah Malatop Crispy dan Pistachio Sparkle..

Biskut-biskut lain antaranya ialah Blueberry Tart, Tart Gulung Nenas, pistachio finggers, almond cappucino, almond delight, almond slice, chocolate finggers, chocolate marble, chocolate tart, almond london, pistachio yummies, hawaiian coconut, chocolate rozas, tempatation oreo, moccha cheese, crispy nut, biskut seroja dan macam-macam lagi..

Antara senarai kerepek ialah
Kerepek Ubi pedas basah, kerepek ubi pedas kering, kerepek ubi masin, kerepek ubi kari, kerepek ubi lada hitam, kerepek ubi cheese, kerepek pisang nipah, kerepek pisang tanduk, kerepek keladi, kerepek kentang kari, kerepek kentang masin, kerepek pagoda udang, kerepek pagoda leper, rempeyek mini, rempeyek kacang hijau, rempeyek kacang tanah, dan macam-macam lagi..

Biskut Terbaru 2012

Salam sejahtera

Pada musim perayaan kali ini, Maste cookies ada banyak biskut baru..

tp yg 3 ni Maste Cookies nk boom kan bebetul.. 
Pistachio Fingers, Strawberry Butterscotch, Fen Fozen Kenari

Sebabnya.. biskut ni memang betul-betul sedap..



Pistachio Fingers
Kerangupan biskut dia + White chocolate dia + Kacang Pistachio dia..
Memang sedap.. !! 
plus.. ianya dari pengusaha yang terkenal.. 
so,, no worries laa klu berbelanja lebih sikit,,
asalkan apa yg kita dapat,, mmg 100% sedap..!!



Strawberry Butterscotch
Sekali pandang, anda mesti nampak mcm biskut biasa2 je kan??
tp, skali gigit, anda akan rasa mcm luar biasa..!!

Pada gigitan pertama lagi anda sudah rasa kemanisan strawberry..
kerangupan biskut butterscotch dan white chocolate..

sya hanya mampu tersenyum apabila merasainya buat kali pertama.
5 star for this cookies..!!


Fen Fozen Kenari

Nah..!!!   1 lagi biskut baru..
Nama nya sahaja dah menimbulkan minat.. apatah lagi rasanya..
mmg sedap..
biskut ini juga mengunakan strawberry sebagai salah satu bahan utamanya..
pastinya..haruman strawberry menimbulkan minat para tetamu anda di aidilfitri nanti..




Mencari agen biskut raya 2012

Salam sejahtera..


Maste Cookies sedang mencari agen jualan biskut raya 2012.
terbuka kepada semua warga dunia.. :-p
tidak kira umur, jantina dan paras rupa..

jadi penjual biskut raya memang senang..
dalam setahun,, kita hnya kerja utk sebulan dua je..
sebulan untuk promosi,,, dan sebulan lagi untuk kutip order..

mcm mana nk promosi?? x tahu nk promosi?? 
x de duit nk promosi??
xyah duit..!!! g sembang2 kat rumah jiran sebelah pon da di kira promosi..
klu yg duduk kt tman... target kan jualan anda untuk penduduk 1 taman.!!

klu anda seorang pelajar.. promosikan kepada semua rakan2 sekuliah anda..
rakan2 sepengajian anda.. !! ada fb kan?? promosikan je di fb..


Apa yang perlu agen buat???

1. promosikan koleksi produk2 Maste cookies mengikut HARGA ANDA..
2. cari pelanggan..
3. senaraikan tempahan yang telah di pesan oleh pelanggan.. 
4. email saya kesemua senarai tersebut. 
4. anda akan terima bayaran daripada pelanggan anda.
5. sya akan bg jumlah yang harus di bayar kpd sya sebelum penghantaran di buat.
6. transfer duit ke akaun sya dgn jumlah yang saya sudah tentukan.
7. penghantaran akan di buat samaada kepada anda.. atau terus ke customer anda..!!



LIKE MASTE COOKIES di FB.. saya akan ajar anda cara-cara untuk jadi agen yang berjaya.!!!






Promosi Raya 2012


Salam Sejahtera..


Taraaaa....!!!!!  musim raya 2012 datang lagiiii...

nk cari biskut raya MODEN ???? biskut raya TRADISIONAL??? kek lapis INDONESIA???

KEREPEK pelbagai rasa??? dan banyakkkkkkk lagii...


Masih mencari pengedar biskut raya? atau cari biskut raya paling sedap dan harga yang berkualiti??
Saya ada lebih drp 100 jenis biskut raya..Harga pulak,,bersesuaian laa dgn kesedapan biskut tuu.. hehehe.. "Ada rupa ada laa harga :)"

Saya kumpulkan lebih drp 10 org pengeluar biskut raya di Johor neyh..
antara yang terbaekk...Antaranya ialah Patmah Cookies, Nourlie Product, Roni, Liana Cookies, Zahrah, Rose Merah, Qausar, Zarina, Saraogey, Ani Biskut, Suria Bakery, Noni, Siti Lutfiah, Azizah, Monies, ..dan ramai lagi laa..

saya mencari agen yang berminat untuk menjadi usahawan di musim perayaan kali ini..

hubungi saya di fb : Maste Quin / page Maste Cookies / 013-7910536 :)

pm saya untuk dapatkan quotation TQ..
There was an error in this gadget