Tempahan Online Di sini..

Biskut Terbaru 2012

Salam sejahtera

Pada musim perayaan kali ini, Maste cookies ada banyak biskut baru..

tp yg 3 ni Maste Cookies nk boom kan bebetul.. 
Pistachio Fingers, Strawberry Butterscotch, Fen Fozen Kenari

Sebabnya.. biskut ni memang betul-betul sedap..



Pistachio Fingers
Kerangupan biskut dia + White chocolate dia + Kacang Pistachio dia..
Memang sedap.. !! 
plus.. ianya dari pengusaha yang terkenal.. 
so,, no worries laa klu berbelanja lebih sikit,,
asalkan apa yg kita dapat,, mmg 100% sedap..!!



Strawberry Butterscotch
Sekali pandang, anda mesti nampak mcm biskut biasa2 je kan??
tp, skali gigit, anda akan rasa mcm luar biasa..!!

Pada gigitan pertama lagi anda sudah rasa kemanisan strawberry..
kerangupan biskut butterscotch dan white chocolate..

sya hanya mampu tersenyum apabila merasainya buat kali pertama.
5 star for this cookies..!!


Fen Fozen Kenari

Nah..!!!   1 lagi biskut baru..
Nama nya sahaja dah menimbulkan minat.. apatah lagi rasanya..
mmg sedap..
biskut ini juga mengunakan strawberry sebagai salah satu bahan utamanya..
pastinya..haruman strawberry menimbulkan minat para tetamu anda di aidilfitri nanti..




Mencari agen biskut raya 2012

Salam sejahtera..


Maste Cookies sedang mencari agen jualan biskut raya 2012.
terbuka kepada semua warga dunia.. :-p
tidak kira umur, jantina dan paras rupa..

jadi penjual biskut raya memang senang..
dalam setahun,, kita hnya kerja utk sebulan dua je..
sebulan untuk promosi,,, dan sebulan lagi untuk kutip order..

mcm mana nk promosi?? x tahu nk promosi?? 
x de duit nk promosi??
xyah duit..!!! g sembang2 kat rumah jiran sebelah pon da di kira promosi..
klu yg duduk kt tman... target kan jualan anda untuk penduduk 1 taman.!!

klu anda seorang pelajar.. promosikan kepada semua rakan2 sekuliah anda..
rakan2 sepengajian anda.. !! ada fb kan?? promosikan je di fb..


Apa yang perlu agen buat???

1. promosikan koleksi produk2 Maste cookies mengikut HARGA ANDA..
2. cari pelanggan..
3. senaraikan tempahan yang telah di pesan oleh pelanggan.. 
4. email saya kesemua senarai tersebut. 
4. anda akan terima bayaran daripada pelanggan anda.
5. sya akan bg jumlah yang harus di bayar kpd sya sebelum penghantaran di buat.
6. transfer duit ke akaun sya dgn jumlah yang saya sudah tentukan.
7. penghantaran akan di buat samaada kepada anda.. atau terus ke customer anda..!!



LIKE MASTE COOKIES di FB.. saya akan ajar anda cara-cara untuk jadi agen yang berjaya.!!!






There was an error in this gadget